Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море се класира за 1/8-финалите от турнира за

...
 Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море се класира за 1/8-финалите от турнира за
Коментари Харесай

Черно море удари Мионьор в Перник и е на 1/8-финал за Купата на България

 Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море се класира за 1/8-финалите от шампионата за Купата на България, откакто “моряците ” отстраниха втородивизионния Миньор в Перник. И двете попадения в срещата паднаха през първата част. Стефан Велев откри резултата за варненци в 7-ата минута, а Зе Гомеш осъществя за 2:0 в 17-ата минута.

Черно море контролираше събитията на терена през цялото време на дуела. Още в третата минута Виктор Попов засече с глава центриране от фланга, само че не съумя да затрудни вратаря на домакините. В 7-ата минута страховит пробив на Леандро Андраде приключи с пас по земя към Стефан Велев, който засече от придвижване и прати топката в далечния ъгъл за 1:0. В 11-ата минута добра офанзива на Черно море приключи с удар на Зе Гомеш от дребен ъгъл, само че около вратата. В 17-ата минута след опит за изкуствена засада, Зе Гомеш остана самичък против вратаря и с удар по земя вкара за 2:0.

В 28-ата минута Добромир Бонев от домакините стреля с глава след центриране, само че в навън. Малко по-късно от доста добра позиция Родриго Енрике стреля рисково, само че стражът на Миньор съумя ефектно да избави. В идната си офанзива, Черно море можеше да осъществя трети гол, само че стражът на домакините още веднъж сподели класа и избави мощен шут на Зе Гомеш.

В 60-ата минута Стефан Велев получи топката отдясно в наказателното поле, овладя и стреля от дребен ъгъл, само че в навън. Родриго също имаше опция да обстрелва вратата на „ чуковете ”, само че стражът на домакините бе на мястото си и съумя да избави.

В 80-ата Ленадро Андраде бе изведен отляво, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала, само че още веднъж вратарят на домакините се намеси уместно и резервира вратата си от трети гол.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Пабло Гарсия, Васил Панайотов (Калин Георгиев), Стефан Велев (90-Павел Георгиев), Родриго Енрике (75-Велислав Василев), Леандро Андраде (90-Сами Ел Анаби), Зе Гомеш.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР